Cateringmanagement

Met FIMS is het mogelijk de catering voor personeel en relaties uitstekend te regelen. Tot in detail. Zo kun je bijvoorbeeld vragen of ze zowel met de lunch al het avondeten mee eten en of ze vegetarisch zijn.

Maar het is ook mogelijk om eetwensen en -voorkeuren te inventariseren, zoals allergieën of dieetwensen. Daarnaast kan je een transport maken naar Excel. Geef je eetbonnen uit? Dan is dat ook een mogelijkheid. Wil je mensen vooraf laten kiezen uit een menu? Zelfs dat is mogelijk. Met FIMS bepaal je het helemaal zelf

Mogelijkheden

  • Online inschrijfmodule
  • Vragenlijst op maat
  • Transport naar Excel
  • Inzicht in eetwensen
  • En meer...
iphone fims

“Iedere dag weet ik precies hoeveel mensen er komen eten."

"En ik weet precies hoeveel daarvan vrijwilligers, medewerkers, artiesten en leveranciers zijn. De artiesten heb ik laten kiezen uit 3 menu's. Met FIMS kan ik het helemaal zelf inrichten en precies de gegevens vragen die ik nodig heb. Iedere dag maak ik een transport naar Excel, zodat de medewerkers van het restaurant kunnen checken of de persoon op de lijst staat en ze niet 2x komen eten. Maar ik denk dat ik er volgend jaar een laptop met FIMS bij plaats, zodat we mensen kunnen inchecken voor het eten. Dat werkt veel effectiever."